067 000 488 - informacije & rezervacije

ZAGREB + LJUBLJANA

30.12.-03.01.2018 :: 5 DANA
po osobi 125

Destinacija

Hrvatska, Grad Zagreb

Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Republike Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjevekovna naselja na susjednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvedice, na lijevoj i desnoj obali rijeke Save. Prema popisu iz 2011. u Zagrebu živi 792.875 stanovnika. Kao najveći grad, Zagreb je kulturno, naučno, ekonomskoi adminitrativno središte Hrvatske. Zahvaljujući ulozi najvećeg saobračajnog centra u Hrvatskoj, razvijenoj industriji sa dugom tradicijom i naučnim i istraživačkim ustanovama, Zagreb je ekonomski najrazvijeniji grad u Hrvatskoj.


Aranžman

UKRATKO O ARANŽMANU
Polazak: 30.12.2017.
Povratak: 03.01.2018.
Vrsta prevoza: BUS
Broj noćenja: 2 noćenja
Cijena aranžmana: 125 EUR - za prijave do 01.10.

5 dana – već od 125,00 EUR za prijave do 01.10.

I DAN 30.12.2017. Podgorica - Zagreb

Sastanak grupe i polazak autobusa sa parkinga iza Tehničkih fakulteta (pored trim staze) u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Crne Gore, Hrvatske sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti...

II DAN 31.12.2017. Zagreb

Dolazak u Zagreb u prijepodnovenim časovima. Po dolasku slijedi pješacka tura i obilazak centra grada: Trga bana Josipa Jelačica, Katedrale, obilazak Tkalčićeve ulice, kamenitih vrata, Krvavog mosta… Dolazak u hotel planiran je oko 14:00h. Slobodno vrijeme za odmor. Mogućnost fakultativnog odlaska na DOČEK NOVE 2018 GODINE u diskoteci. Noćenje.

III DAN 01.01.2018. Zagreb – LJUBLJANA - Zagreb

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni cjelodnevni izlet u Ljubljanu – glavni grad Slovenije! Obilazak će započeti ispred barokne zgrade Gradske vijećnice i dalje nastaviti šetnju starim gradom koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika. Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: Katedralu sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Centralnu tržnicu, Trostruki most i druge znamenitosti. Slobodno vrijeme za shopping. U dogovoreno vrijeme polazak ka Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

IV DAN 02.01.2018. Zagreb – polazak za Crnu Goru

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za uživanje u Zagrebu, shopping u neki od brojnih tržnih centara, individualne aktivnosti. U 18:00h polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti…

V DAN 03.01.2018.

Dolazak u Podgoricu u podnevnim časovima. Kraj programa.

- Prevoz autobusima najviše turističke klase na navedenim relacijama

- Uslugu 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu 3* u Zagrebu

- Obilazak Zagreba u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča

- Pratilac grupe iz agencije

- Organizacione troškove putovanja

• Fakultativni izleti i ulaznice

• Obavezno Međunarodno zdravstveno putno osiguranje 5 € ( uzima se u agenciji ili samostalno)

# NAČIN PLAĆANJA: Mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim što je potrebno uplatiti 40 eura kao potvrdu rezervacije najkasnije 7 dana od dana prijave, a zadnju ratu najkasnije 5 dana prije putovanja.

* Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

* Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa.

* U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava.

* Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

* Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

* Licenca Ministarstva turizma broj 411.


Uz aranžman važe 'Opšti uslovi putovanja' Agencije 'Elite Events'
  • U Agenciji, uz aranžman, možete realizovati i kupovinu polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO)!
  • Informacije i rezervacije: +382 67 000 488

Elite Events

Rezervišite Vaše mjesto na vrijeme!

Pratite nas na DRUŠTVENIM MREŽAMA: