067 000 488 - informacije & rezervacije

VALENSIJA-BARSELONA

30.12.-04.01.2018. :: 6 DANA
po osobi 595

Destinacija

Valensija

KATANIA-TAORMINA-SIRAKUZA-PALERMO-ETNA smatraju se najljepšim mjestima na Siciliji. Ostrvo Sicilija je prvi prostor sa multikulturalnim stanovništvom, najveći kosmopolitski region kojim su vladali Azijati, Afrikanci, Evropljani. Jedinstveno mjesto puno umjetnosti, arheologije, istorije, prelijepih gradova, plaža i pejzaža. Trideset vjekova istorije izraženo kroz klasiku, romantiku, gotiku i barok, Direktnim letom iz Dubrovnika imate mogućnost da Novu godinu provedete na ovom čarobnom ostrvu. Vaš vodič Vanda Jestsenjski, najbolji vodič na Siciliji!


Aranžman

UKRATKO O ARANŽMANU
Polazak: 30.12.2017.
Povratak: 04.01.2018.
Vrsta prevoza: AVIO
Broj noćenja: 5 noćenja
Cijena aranžmana: 595 eur sa uključenim aerodromskim taksama
6 Dana 5 Noćenja - 595,00 EUR sa uključenim aerodromskim taksama Hit Ponuda Nova Godina 2018

1. dan - subota 30.12.2017. PODGORICA-BARSELONA-VALENSIJA

Sastanak putnika ispred Hrama u ranim jutarnjim časovima. Polazak ka aerodromu Ćilipi. Polijetanje aviona za Barselonu u 10:10h. Dolazak u Barselonu u 12:30h. Nakon pasoške kontrole slijedi odlazak do Valensije. Po dolasku smještaj u hotel Eurostars Rey Don Jaime 4*. Slobodno vijeme. Noćenje.

2. dan - 31.12.2018. VALENSIJA

Doručak. Organizovani obilazak grada. Obilazak započinjemo odlaskom na popularnu plažu Valensije, omiljeno turističko mjesto oivičeno palmama. Uz plažu se održavaju trke formule 1 i čuveni American Cup. Obilazak centralnog dijela gradai: Korida, Glavna željeznička stanica, trg Gradske kuće, modernistička Centralna pijaca, La Lonha de la Seda-berza svile najznačajnija i najbolje sačuvana građevina iz razdoblja kasne gotike u Evropi, koja je od 1996.god pod zaštitom UNESCO-a, trg katedrale. Na kraju odlazimo do Gotičke kapije koja se nalazi pored korita isušene rijeke Turije koja danas predstavlja zelenu oazu Valensije. Zbog velikih poplava rijeke Turije gradske vlasti su odlučile da izmjeste tok rijeke južno od grada. Kao posledica toga Valensija je dobila 10 km prelijepih šetališta, rekreacionih sadržaja, sportskih terena i fantastičnih parkova. Slobodno vrijeme. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

3. dan - 01.01.2018. VALENSIJA

Doručak. Polazak sa vodičem u šetnju, jer je u neposrednoj blizini hotela, „Grad umjetnosti i nauke“. Obilazak ovog nestvarnog i futurističkog kompleksu. „Grad umjetnosti i nauke“ je remek djelo slavnog Santiaga Calatrave, koji je i rođen u Valensiji. Kompleks je otvoren 1998 i danas je simbol Valensije. Slobodno vrijeme za šetnju ovim prelijepim gradom. Moguć organizovani odlazak u restoran na čuveni specijalitet ovog grada, paelju. Noćenje.

4. dan - 02.01.2018. VALENSIJA-BARSELONA

Doručak. Polazak za Barselonu. Po dolasku, cjelodnevni obilazak Barselone: Korida, hram "Sveta Porodica" najinteresantnije i najimpresivnije Gaudijevo djelo za koje je prognozirao da će se graditi dva vijeka. Odlazimo da parka Guelj koji je projektovao Gaudi, obilazimo gornji dio parka koji je slobodan za posjete. Obilazak nastavljamo panoramskim obilaskom Trijumfalne kapije, parka Citadele, trga Katalonije, ulice Passeig de Gracia sa Gaudijevvim kućama Batllo i La Pedrera, avenijiom Dijagonal prolazimo pored stadiona fudbalskog kluba Barselone, čuveni Camp Nou. Zatim slijedi trg Španije, brdo Mon Žuik na kom se nalazi Olimpijski prsten sa Olimpijskim stadionom, salom Svetog Đorđa, I fantastičnim repetitorom još jedno fantastično djelo Santjaga Kalatrave, vidikovac Mirador sa nezaboravnom panoramom Barselone. Obilazak grada završavamo na trgu Kolumbo. i šetnja po glavnom šetalištu grada, ulici Ramblas. Slobodno vrijeme za individualne obilaske. Smještaj u hotel. Noćenje.

5. dan - 03.01.2018. BARSELONA

Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske i šoping. Za zinteresobvane putnike organizovaćemo pješačku turu po Gotskoj četvrt, glavnom šetalištu Rambla, ...Akvarijum, najveći u Evropi. Predlažemo Vam ili individulani odlazak u muzeje Pikasa, Miroa, vostanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunje, galerije Olimpijade,.. a za šoping preporučujemo popularnu i pristupačnu Špansku modnu kuću Zaru, Springfild, Mango ili robnu kuću “El corte ingles”. Noćenje.

6. dan - 04.01.2018. BARSELONA - PODGORICA

Doručak. Polazak do aerodroma. Polijetanje iz Barselone za Dubrovnik u 10:00h. Po slijetanju u 12:20h, nastavak putovanja do Podgorice. Dolazak u Podgoricu oko 16:00h.

• prevoz avionom na relaciji Dubrovnik-Barselona-Dubrovnik

• transferi autobusom Podgorica-Aerodrom Ćilipi-Podgorica

• transfer Barselona-Valensija-Barselona

• hotelski smještaj u Valensiji, hotel Eurostar Rey Don Jaime 4* (3 noćenja sa doručkom)

• hotelski smještaj u Barseloni 3* ( 2 noćenja sa doručkom)

• obilasci prema programu

• troškovi organizovanja putovanja,

• usluge vodiča

• aerodromske takse

• troškovi međunarodnog putnog osiguranja (7 EUR obezbjeđuje agencija)

• ulaznice za lokalitete

• lokalne hotelske takse

* Prlikom prijave je potrebno uplatiti 50 posto od ukupnog iznosa, kao potvrdu rezervacije, a ostatak novca najkasnije 7 dana prije putovanja.

* Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

* Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa.

* Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

* Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

* Licenca Ministarstva turizma broj 411.

KORISNE INFORMACIJE:

• Lokalno vrijeme je isto kao u Crnoj Gori.

• Novac. €. Najrasprostranjenije kreditne kartice su Visa i MasterCard.

• Struja je 220 volti. Utičnice su iste kao u CG.

• Telefon. Mreže 069, 067 i 068 imaju roming. Pozivni broj za Španiju je +34


Uz aranžman važe 'Opšti uslovi putovanja' Agencije 'Elite Events'
  • U Agenciji, uz aranžman, možete realizovati i kupovinu polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO)!
  • Informacije i rezervacije: +382 67 000 488

Elite Events

Rezervišite Vaše mjesto na vrijeme!

Pratite nas na DRUŠTVENIM MREŽAMA: