067 000 488 - informacije & rezervacije

SPLIT + TROGIR

31.12.-02.01.2018 :: 3 DANA
po osobi 125

Destinacija

Hrvatska, Grad Split

Punih 17 vijekova traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palatu u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palata je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom istorijom, ljepotom prirodne i kulturne baštine. Dioklecijanova palata i cijelo istorijsko jezgro Splita na spisku su svjetske baštine UNESCO - a još od 1979., i to ne samo zbog izvanredne očuvanosti same Palate, nego bar jednako zbog toga što

Palata i njezin grad (ili grad i njegova Palata, kako vam drago) i dalje žive punim životom.

U toj strukturi vidljivi su i još uvijek živi svi istorijski slojevi od starog Rima, preko srednjeg vijeka do danas. Šetnjom kroz drevni grad moguće je putovati kroz vrijeme, promatrati vrhunske primjere antičke arhitekture poput Peristila, srednjovjekovne romaničke crkvice i gotičke palate, renesansne portale plemićkih kuća, barokne fasade, sve do moderne arhitekture izvanredno uklopljene u bogatu baštinu.


Aranžman

UKRATKO O ARANŽMANU
Polazak: 31.12.2017.
Povratak: 02.01.2018.
Vrsta prevoza: BUS
Broj noćenja: 2 noćenja
Cijena aranžmana: 125 EUR

3 dana – već od 125,00 EUR

1. dan 31.12.2017. PODGORICA-SPLIT

Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika... Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pauze slijedi kratko upoznavanje sa centrom grada. Slobodno vrijeme za šetnju. Doček nove godine na trgu, koji se nalazi odmah ispred hotela, ili u nekom od brojnih klubova. SREĆNA VAM 2018. Noćenje.

2. dan 01.01.2018. SPLIT

Doručak. Organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Noćenje.

3. dan 02.01.2018. SPLIT – TROGIR

Doručak. Polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju I individualno razgledanje. U dogovoreno vrijeme, polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

• prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine

• obilasci prema programu - organizacioni troškovi - usluge vodiča

• 2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* - strogi centar grada

• Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje (5 EURA) obezbjeđuje agencija

# NAČIN PLAĆANJA: Mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim što je potrebno uplatiti 40 eura kao potvrdu rezervacije najkasnije 7 dana od dana prijave, a zadnju ratu najkasnije 5 dana prije putovanja.

* Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

* Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa.

* U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava.

* Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

* Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

* Licenca Ministarstva turizma broj 411.


Uz aranžman važe 'Opšti uslovi putovanja' Agencije 'Elite Events'
  • U Agenciji, uz aranžman, možete realizovati i kupovinu polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO)!
  • Informacije i rezervacije: +382 67 000 488

Elite Events

Rezervišite Vaše mjesto na vrijeme!

Pratite nas na DRUŠTVENIM MREŽAMA: