067 000 488 - informacije & rezervacije

KRAKOV

29.12.-03.01.2018 :: 6 DANA
po osobi 179

Destinacija

Poljska, Grad Krakov

Bilo zbog brojnih legendi koje se vezuju za ovaj grad ili zbog njegovog šarma i ljepote, tek Krakov s pravom nazivaju magičnim gradom starog kontinenta. Uprkos masovnoj zabludi da je Krakov „gradić“ simpatičnog starinskog izgleda, to nije istina. Posle Varšave, Krakov je najveći grad u Poljskoj, smješten u njenom južnom dijelu na obalama rijeke Visle. Pa ipak, Krakov ostavlja utisak zaboravljenog gradića iz prošlosti. Ta srednjevekovna harizma koju poseduje bivša prijestonica i jedan od najstarijih gradova Poljske je upravo ono što privlači najveći broj turista.


Aranžman

UKRATKO O ARANŽMANU
Polazak: 29.12.2017.
Povratak: 03.01.2018.
Vrsta prevoza: BUS
Broj noćenja: 3 noćenja
Cijena aranžmana: 179 EUR - za prijave do 01.10.

ULTRA FIRST MINUTE (trokrevetne sobe) 179,00 EUR – važi do 01.10.

ULTRA FIRST MINUTE cijena (dvokrevetne sobe) 189,00 EUR – važi do 01.10.

I DAN 29.12.2017.

Polazak autobusa sa parkinga iza Tehničkih fakulteta (pored trim staze) u dogovoreno vrijeme. Upoznavanje sa vodičem, pakovanje i dnevno-noćna vožnja do Krakova uz kraće pauze radi regulisanja graničnih i carinskih formalnosti, odmora i osvježenja.

II DAN 30.12.2017.

Dolazak u Krakov u prijepodnevnim časovima. Upoznavanje grada u pratnji vodiča (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski trg Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Cvijetna vrata, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka...). Nakon toga smještanje u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Žurka dobrodošlice. Noćenje.

III DAN 31.12.2017.

Doručak u hotelu. Mogućnost fakultativnog obilaska 700 godina starog Rudnika soli „VELIČKA“ (silazi se liftom do dubine od 100 m i obilazi se predivno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana). Povratak u Krakov i spremanje za najluđu noć. Doček Nove godine 2018. !!! Noćenje.

IV DAN 01.01.2018.

Doručak u hotelu. U podnevnim časovima, mogućnost fakultativnog izleta - obilazak Jevrejske četvrti Kazimierz (Remuh sinagoga, srednjovekovni trgovački trg, stara sinagoga i Isaak sinagoga, kao i lokalitet gde je sniman film Šindlerova lista...). Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Repriza novogodišnje noći. Noćenje.

V DAN 02.01.2018.

Doručak i napuštanje soba. Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svjetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a, ili slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak za Crnu Goru. Noćna vožnja preko Slovačke, Mađarske, Srbije uz pauze za odmor i osvježenje.

VI DAN 03.01.2018.

Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima. Kraj programa.

- Prevoz autobusima visoke turističke klase na navedenim relacijama

- Uslugu 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu System 3* u Krakovu

- Panoramski obilazak i upoznavanje Krakova u pratnji vodiča

- Usluge vodiča i pratioca grupe

- Organizacione troškove putovanja

- Fakultativne izlete i ulaznice

- Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje (8 EURA), obezbjeđuje Agencija

HOTEL SYSTEM 3*: http://www.wmhotelsystem.pl

Hotel WM System pripada kategoriji od 3 zvjezdice. Osim besplatnog interneta, hotel nudi besplatno korišćenje saune i zatvorenog bazena. Sobe u hotelu WM su 1/2 i 1/3 i imaju grijanje i drveni namještaj toplih boja, uključujući radni sto. Takođe sadrže TV sa satelitskim kanalima i pribor za pripremu čaja/kafe. U hotelskom restoranu možete uživati u tradicionalnim poljskim jelima. Ujutru se služi doručak na bazi švedskog stola. Hotel takođe raspolaže barom u lobiju. Ovaj hotel udaljen je 4 km od centra grada. Tržni centar Galeria Krakowska i Glavna železnička stanica u Krakovu nalaze se na 4,2 km od hotela. Doručak je na bazi švedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje).

# NAČIN PLAĆANJA: Mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim što je potrebno uplatiti 40 eura kao potvrdu rezervacije najkasnije 7 dana od dana prijave, a zadnju ratu najkasnije 5 dana prije putovanja.

* Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

* Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa.

* U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje i konzumiranje opojnih sredstava.

* Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava žalbe i povraćaja novca.

* Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

* Licenca Ministarstva turizma broj 411.


Uz aranžman važe 'Opšti uslovi putovanja' Agencije 'Elite Events'
  • U Agenciji, uz aranžman, možete realizovati i kupovinu polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO)!
  • Informacije i rezervacije: +382 67 000 488

Elite Events

Rezervišite Vaše mjesto na vrijeme!

Pratite nas na DRUŠTVENIM MREŽAMA: